Julbord 2023

Julbordet är stängt för i år. Välkomna åter!

Kung Bore har Stockholm i sitt grepp och den kyliga vinden viner omkring Stadshuset. Dörren till Stadshuskällaren står på glänt och innanför hörs julmusik och glada röster. Det doftar ljuvligt av glögg och nylagad julmat i den pampiga hallen. En trappa ner i Stadshuskällaren är stämningen på topp – det är pyntat i varje vrå. Slå dig ner och känn dig varmt välkommen till julen i Stadshuskällaren.

I år dukar vi åter upp våra fantastiska julbord i vackra Stadshuskällaren. Julbordets kalla rätter innehåller allt du kan önska dig för en riktigt god start på julbordet. Sedan väntar julbordets varma rätter från den uppdukade julbordsbuffén där det som alltid blir julmat med inslag av vilt. Vårt härliga dessert & gottebord är som gjort att njuta länge av.

Vi tar emot alla typer av bokningar, från mindre sällskap till stora grupper. Söker ni en egen lokal kan vi erbjuda festvåningen Linnés matsal eller Ragnars Skafferi som till vardags är vår mysiga lunchrestaurang. Populära tider och dagar bokas upp snabbt så var ute i god tid!

Boka bord på vanligt sätt här på webben. Om ni är fler än 8 personer så skicka oss ett mail på bokning@stadshuskallarensthlm.se